Παοκ Κυπελλο - Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία.

Παοκ Κυπελλο - Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία.. Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο κύπελλο (τις τρεις προηγούμενες είχε προκριθεί ο παοκ), αλλά και 5 χρόνια μετά τη νίκη της αεκ στον τελικό του 1978. Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. Προπόνηση και στις διακοπές για τον καγκάβα! Ένταση ανάμεσα σε χολέμπας και ζίβκοβιτς (vid)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο κύπελλο (τις τρεις προηγούμενες είχε προκριθεί ο παοκ), αλλά και 5 χρόνια μετά τη νίκη της αεκ στον τελικό του 1978. See full list on el.wikipedia.org Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία. Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. More images for παοκ κυπελλο »

Egkwmiths Ekeino To Kypello Ston Kosmo Toy Paok Novasports
Egkwmiths Ekeino To Kypello Ston Kosmo Toy Paok Novasports from www.novasports.gr
See full list on el.wikipedia.org Αντίθετα ο παοκ απέκλεισε μόνο μία ομάδα α' εθνικής, την υποβιβασθείσα τη χρονιά εκείνη ρόδο (ημιτελικός). More images for παοκ κυπελλο » Κυριακή, 23 μαΐου 2021, 08:36:25. Προπόνηση και στις διακοπές για τον καγκάβα! May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία): Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία. Η ένωση στην πορεία της προς τον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων τον ολυμπιακό με 2 νίκες στον προημιτελικό και τον ηρακλή δύσκολα με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ στον ημιτελικό.

(pic) σε mood διακοπών βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται οι παίκτες του παοκ, πριν την επιστροφή τους στη θεσσαλονίκη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ένταση ανάμεσα σε χολέμπας και ζίβκοβιτς (vid) More images for παοκ κυπελλο » May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία): (pic) σε mood διακοπών βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται οι παίκτες του παοκ, πριν την επιστροφή τους στη θεσσαλονίκη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. See full list on el.wikipedia.org Προπόνηση και στις διακοπές για τον καγκάβα! See full list on el.wikipedia.org Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. Χαμός έγινε μόλις έφτασε το πούλμαν της αποστολής του παοκ στον λευκό πύργο, με τους οπαδούς του δικεφάλου να στήνουν ένα. Επίσης υπήρξε κι ένας συμπληρωματικός γύρος ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο, με μόλις 5 ζευγάρια, ώστε οι ομάδες που θα συνέχιζαν να είναι 32. Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. See full list on el.wikipedia.org Κυπέλλούχος ο παοκ με τον.

See full list on el.wikipedia.org Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. More images for παοκ κυπελλο » Ένταση ανάμεσα σε χολέμπας και ζίβκοβιτς (vid) Χαμός έγινε μόλις έφτασε το πούλμαν της αποστολής του παοκ στον λευκό πύργο, με τους οπαδούς του δικεφάλου να στήνουν ένα.

Ntampl Gia Ton Paok Phre Kai To Kypello Epikratwntas Ths Aek A8lhtika Eidhseis
Ntampl Gia Ton Paok Phre Kai To Kypello Epikratwntas Ths Aek A8lhtika Eidhseis from files.thetoc.gr
See full list on el.wikipedia.org Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. More images for παοκ κυπελλο » Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. Η ένωση στην πορεία της προς τον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων τον ολυμπιακό με 2 νίκες στον προημιτελικό και τον ηρακλή δύσκολα με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ στον ημιτελικό. Δικέφαλος του βορρά και ασπρόμαυροι: Κυριακή, 23 μαΐου 2021, 08:36:25. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο κύπελλο (τις τρεις προηγούμενες είχε προκριθεί ο παοκ), αλλά και 5 χρόνια μετά τη νίκη της αεκ στον τελικό του 1978.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο κύπελλο (τις τρεις προηγούμενες είχε προκριθεί ο παοκ), αλλά και 5 χρόνια μετά τη νίκη της αεκ στον τελικό του 1978.

See full list on el.wikipedia.org Επίσης υπήρξε κι ένας συμπληρωματικός γύρος ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο, με μόλις 5 ζευγάρια, ώστε οι ομάδες που θα συνέχιζαν να είναι 32. (pic) σε mood διακοπών βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται οι παίκτες του παοκ, πριν την επιστροφή τους στη θεσσαλονίκη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία): Η ένωση στην πορεία της προς τον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων τον ολυμπιακό με 2 νίκες στον προημιτελικό και τον ηρακλή δύσκολα με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ στον ημιτελικό. Δικέφαλος του βορρά και ασπρόμαυροι: Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία. Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. Αντίθετα ο παοκ απέκλεισε μόνο μία ομάδα α' εθνικής, την υποβιβασθείσα τη χρονιά εκείνη ρόδο (ημιτελικός). See full list on el.wikipedia.org See full list on el.wikipedia.org Χαμός έγινε μόλις έφτασε το πούλμαν της αποστολής του παοκ στον λευκό πύργο, με τους οπαδούς του δικεφάλου να στήνουν ένα.

Αντίθετα ο παοκ απέκλεισε μόνο μία ομάδα α' εθνικής, την υποβιβασθείσα τη χρονιά εκείνη ρόδο (ημιτελικός). May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία): Πασχαλάκης, ροντρίγκο, βιεϊρίνια, βαρέλα, κρέσπο, μπάμπα (90+5΄ μιχάι), αουγκούστο, σβαμπ, ουάρντα (80΄ τσιγγάρας), ζίβκοβιτς, σβιντέρσκι (80΄ κρμέντσικ) (pic) σε mood διακοπών βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται οι παίκτες του παοκ, πριν την επιστροφή τους στη θεσσαλονίκη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. More images for παοκ κυπελλο »

Paok Phre To Kypello Ellados Nikwntas 2 1 Ton Olympiako
Paok Phre To Kypello Ellados Nikwntas 2 1 Ton Olympiako from eleftherostypos.gr
See full list on el.wikipedia.org Κυριακή, 23 μαΐου 2021, 08:36:25. Προπόνηση και στις διακοπές για τον καγκάβα! Κυπέλλούχος ο παοκ με τον. More images for παοκ κυπελλο » Αντίθετα ο παοκ απέκλεισε μόνο μία ομάδα α' εθνικής, την υποβιβασθείσα τη χρονιά εκείνη ρόδο (ημιτελικός). Δικέφαλος του βορρά και ασπρόμαυροι: Πασχαλάκης, ροντρίγκο, βιεϊρίνια, βαρέλα, κρέσπο, μπάμπα (90+5΄ μιχάι), αουγκούστο, σβαμπ, ουάρντα (80΄ τσιγγάρας), ζίβκοβιτς, σβιντέρσκι (80΄ κρμέντσικ)

Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν.

Η ένωση στην πορεία της προς τον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων τον ολυμπιακό με 2 νίκες στον προημιτελικό και τον ηρακλή δύσκολα με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ στον ημιτελικό. Τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα πέτυχε ο οφη εναντίον του γειτονικού ολυμπιακού ηρακλείου το 1965 στη συνάντησή τους με τελικό αποτέλεσμα 24−2, κατά την οποία σημειώθηκε και το ρεκόρ συνολικής επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα στο θεσμό (δεν λαμβάνονται υπόψη τυχόν. Κυριακή, 23 μαΐου 2021, 08:36:25. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον. Αντίθετα ο παοκ απέκλεισε μόνο μία ομάδα α' εθνικής, την υποβιβασθείσα τη χρονιά εκείνη ρόδο (ημιτελικός). Στον τελικό έφτασαν η αεκ και ο παοκ. Χαμός έγινε μόλις έφτασε το πούλμαν της αποστολής του παοκ στον λευκό πύργο, με τους οπαδούς του δικεφάλου να στήνουν ένα. Για πρώτη φορά μετείχαν στη διοργάνωση ομάδες γ' εθνικής, καθώς τη σαιζόν εκείνη δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εθνική κατηγορία. Ένταση ανάμεσα σε χολέμπας και ζίβκοβιτς (vid) (pic) σε mood διακοπών βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται οι παίκτες του παοκ, πριν την επιστροφή τους στη θεσσαλονίκη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δικέφαλος του βορρά και ασπρόμαυροι: May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία): More images for παοκ κυπελλο »

Χαμός έγινε μόλις έφτασε το πούλμαν της αποστολής του παοκ στον λευκό πύργο, με τους οπαδούς του δικεφάλου να στήνουν ένα παοκ. May 22, 2021 · παοκ (πάμπλο γκαρσία):

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama